Algemene voorwaarden

Om onze dienstverlening en jouw rechten duidelijk uiteen te zetten, volgen wij de algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO).

BNO algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn conform de richtlijnen van de BNO. Deze voorwaarden dekken essentiële aspecten van onze samenwerking, waaronder offertes, intellectuele eigendomsrechten, en aansprakelijkheid. De volledige tekst van deze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Aanvullende voorwaarden voor digitaal ontwerp

Naast de standaard algemene voorwaarden bieden wij specifieke voorwaarden die van toepassing zijn op onze digitale ontwerpdiensten. Deze aanvullende voorwaarden zijn ook via de BNO opgesteld en zorgen ervoor dat beide partijen duidelijkheid hebben over zaken specifiek gerelateerd aan digitaal ontwerp. Deze voorwaarden kun je hier downloaden.

Hoe deze voorwaarden toe te passen

Wanneer je gebruikmaakt van onze diensten, ga je automatisch akkoord met deze algemene en aanvullende voorwaarden. We raden je aan deze documenten zorgvuldig door te lezen voordat je een overeenkomst met ons aangaat. Dit helpt om misverstanden te voorkomen en zorgt voor een soepele samenwerking tussen alle partijen.

Vragen?

Heb je vragen over onze voorwaarden of wil je meer weten over hoe deze op jouw project van toepassing zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder en zorgen voor heldere antwoorden op al je vragen.

Door transparantie en heldere communicatie te bieden, streven we naar een optimale samenwerking met al onze klanten.